KONYA / AKŞEHİR - Nihat Dayanık İlkokulu

Nihat Dayanık İlkokulu

Seyran Mahallesi Kuvayi Milliye Caddesi No 8 AKŞEHİR / KONYA
Vizyon
Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda;Vatanına, milletine, bayrağına, milli ve manevi değerlerine bağlı, ailesine ve Türk Milleti´ne yararlı nesiller, Çağdaş, Bilim ve teknolojinin farkında olan, yeniliklere açık, Öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, Nitelikli, sorumluluk bilinci olan, Değerlerini yaşayan ve yaşatan, Hoşgörü sahibi, Olaylara geniş bir açıdan bakabilen, Özgüveni gelişmiş, sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımcı, Demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Öğrencilerimizi Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı, Türk Milleti´nin milli, ahlâki, insani, manevi, kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; Ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan; İnsan haklarına saygılı, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti´ne karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş yurttaşlar yetiştirmek, Kazanımları gerçek hayatla ilişkilendirerek, öğrenciyi araştırmaya ve öğrenmeye sevk etmek, Bulunduğu yerleşim yerindeki toplumun okur-yazar oranını yükseltmek; toplumun kalkınması ve gelişmesine katkıda bulunmak; insanların daha mutlu, refah içinde yaşamasına katkıda bulunmak, Eğitim-Öğretim verdiğimiz öğrencileri ailesine, köyüne ve Türk toplumuna yararlı birer fert olarak kazandırmaktır.
Resim-şiir-kompozisyon yarışmalarında dereceler
Öğretim Şekli :İkili Öğretim
Saatler
Okulumuz eğitim-öğretime sabahçı olarak devam etmektedir. Sabah Başlangıç: 08.00 Öğlen Bitiş : 12.50
Hükümet binası arkası şehir içi dolmuşlarla ulaşım sağlanabilir.
Şehir Merkezi
İlçe Merkezi